Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
07.06.2017
Детска градина „Славейче“ отбеляза 50-годишен юбилей

Детска градина „Славейче“ отбеляза 50-годишен юбилей

Кметът на Община Враца Калин Каменов присъства на тържество на детска градина „Славейче“, по случай 50-та годишнина от нейното създаване. Празничният концерт се проведе в сградата на Драматично-кукления театър.

„Искам да ви поздравя по случай 50-годишния юбилей на Детска градина „Славейче“. Уважаеми учители и родители, децата са най-големият смисъл на нашия живот, затова искам да ви благодаря за грижите, които полагате за тях. Нека с общи усилия да ги възпитаваме и развиваме качествата им, защото те са нашето бъдеще. Пожелавам на всички здраве, постоянство и успех! Честит празник!“ – каза Каменов в приветствието си.

 Кметът на Община Враца връчи на директора на ДГ „Славейче“ Мариела Григорова почетен плакет за особен принос в образователната сфера, с който бе удостоен целият екип на детското заведение.

            Програмата продължи с  много песни и танци, изпълнени от малчуганите, които впечатлиха всички присъстващи със своята артистичност.

На празничния концерт присъстваха зам.-кметът по хуманитарни дейности Петя Долапчиева, директори на детски заведения в града, представители на образователни институции, родители и бивши възпитаници на детската  градина.

 

#
# # # #