ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВРАЦА

                

 

ПРОТОКОЛ  № 25

от 05.07.2005г.

Р Е Ш Е Н И Е  № 207

 

 

ЗА: Промени в състава на Съвета на директорите на “ Информационен център Враца “ ЕАД

 

 

О Б Щ  И Н С К И Я Т     С Ъ В Е Т

 

Р  Е  Ш  И:

 

1.Освобождава  да представлява интересите на  едноличния собственик на капитала в “Информационен център  - Враца “ЕАД  Вълчко Трифонов Марински – Зам.- Кмет по образование , здравеопазване , култура и социални дейности , с ЕГН 4505291901 и се освобождава от отговорност, съгласно КТ.

2.Освобождава като членове на Съвета на директорите на                                   “ Информационен център “ ЕАД  Дило Петров Илиев с ЕГН 4611012002 и  Цветана Николова Иванова  с ЕГН 6308231970 и се освобождава от отговорност, съгласно КТ.

3.Назначава като членове на Съвета на директорите Борислав Кирилов Тошев с ЕГН 5208221909 и Цветанка Иванова Карамелска с ЕГН 5302221910.

4.Възлага на Съвета на директорите да изготви бизнес  план за развитието на дружеството и финансово-икономическото оздравяване, които да бъдат представени на принципала в 1 месечен срок от изготвянето им

5.Упълномощава Кмета на Община Враца да предприеме необходимите действия по вписване на промените в състава на Съвета на директорите пред Врачанския окръжен съд.

6.Възлага на Съвета на директорите след вписването му в търговския регистър да предприеме мерки за разплащане на суми за дължими трудови възнаграждения  за , които има влязло в сила съдебно решение и издаден изпълнителен лист на бивши служители.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС :

                                                                                     /Сл.Григоров/  

                                                Вярно с оригинала:                                                                                  Сп."Работа със съветниците":     

                                                                                         /Й. Стоянова/

 

  

<< НАЗАД