ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВРАЦА

        

 

ПРОТОКОЛ  № 25

от 05.07.2005г.

Р Е Ш Е Н И Е  № 205

 

На основание чл.14, ал.6 от Закона за общинската собственост , чл.19 от Наредба за реда за придобиване , управление и разпореждане с общинско имущество/НРПУРОИ/ , приета с Решение № 165/ 24.03.2005 година на ОбС-Враца и във връзка с постъпило искане от Търговско – промишлена палата /ТПП/-Враца

 

О Б Щ И Н С К И Я Т     С Ъ В Е Т

Р  Е  Ш  И :

 

          1.Предоставя под наем на ТПП-Враца, като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза недвижим имот – частна общинска собственост , представляващ обособена част от ІІ – ри етаж от сграда “Културен дом”/ бивша детска библиотека / , актувана с АОС №576 / 02.02.2004 година с площ в размер на 318 кв.м.

          2.Определя наемна цена от 3,50 лв./кв.м. съгласно Тарифата за определяне на началния размер на месечния наем , приета от ОбС – Враца с Решение №165/24.03.2005 година /Приложение № 1 /.

          3.Срокът за отдаване на помещенията е до отпадане на нуждата , но не по-дълъг от 10 години / чл.19, ал.3 от НРПУРОИ / , като дава възможност наемателят да извършва основен ремонт стойността на който да бъде приспаднат от наема в бъдеще време.

          4.Разходите за подържането на помещенията са за сметка на Търговско –промишлена палата /ТПП/-Враца.

          5.Предоставените помещения не могат да се преотстъпват за ползване , да се ползват съвместно по договор с трети лица, да се отдават под наем или да се пренаемат.

          6.Възлага на  Кмета на Община Враца в едномесечен срок да проведе процедурите по предоставяне на помещенията и сключването на договора.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС :

                                                                                  /Сл.Григоров/  

                                                Вярно с оригинала:                                                                                  Сп."Работа със съветниците":     

                                                                                         /Й. Стоянова/

 

<< НАЗАД