ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВРАЦА

 

ПРОТОКОЛ  № 30

от 23.12. 2005 г.

Р Е Ш Е Н И Е  № 287

 

 

ЗА: Учредяване безвъзмездно право на ползване на Регионална колегия на Български лекарски съюз-Враца върху недвижим имот, общинска собственост


 

О Б Щ И Н С К И Я Т С Ъ В Е Т

 

Р Е Ш И:

 


1. На основание чл.51, ал. 3, т. 5 от Наредба за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, & 1 от ПЗР на Закона за съсловните организации на лекарите и на лекарите по стоматолозите предоставя за безвъзмездно ползване Регионална колегия на Български лекарски съюз-Враца, общински имот, представляващ 3 бр. стаи, две от който преходни от втори етаж на сграда, находящ се на ул.”Искър” №2, гр. Враца.

2. На основание чл. 51, ал. 2 от НРПУРОИ срокът за отдаване на помещението е до отпадане на нуждата, но не по-дълъг от 10 години.

3. Разходите за поддържане на предоставеното помещение е за сметка на Регионална колегия на Български лекарски съюз-Враца.

4. Предоставеното помещение не може да се преотстъпва за ползване, да се ползва съвместно по договор с трети лица, да се отдава под наем или да се пренаема.

5. Възлага на Кмета на Община Враца в едномесечен срок да проведе процедурите по предоставяне на помещението и сключването на договора.

 

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС:

                                                                                     /Сл.Григоров/

                                                 Вярно с оригинала:

                                                 Сп."Работа със съветниците":

                                                                                     /Й. Стоянова/

 

<< НАЗАД