Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
07.04.2016
Калин Каменов бе гост на откриването на първия в страната Трудотерапевтичен център във Враца

Калин Каменов бе гост на откриването на първия в страната Трудотерапевтичен център във Враца

Във Враца днес бе открит първият в страната Трудотерепевтичен център. Той се разкрива от филиал „Проф. д-р Иван Митев“-Враца към Медицински университет-София. Центърът се помещава в сградата на МБАЛ „Христо Ботев“ в града. На официалното откриване присъства кметът на Община Враца Калин Каменов, който бе посрещнат от директора на висшето учебно заведение във Враца - проф. Пенка Маринова.

„Честит празник на всички здравни работници! Пожелавам Ви със сърце и душа да продължите да работите хуманната професия. В новия център трудотерапевтите ще помогнат на пациентите престоят им в болницата да бъде по-лек, а в същото време да могат да изработят нещо красиво и полезно.“, каза при откриването кметът на Общината Калин Каменов и подари на проф. Маринова икона на Св. Мина за новия Трудотерапевтичен център, която да пази и закриля всички.

  

На официалното откриване присъстваха още председателят на Общинския съвет във Враца Румен Антов, студенти, преподаватели, както и служители от МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца.

#
# # # #