Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
25.11.2016
Кметът Калин Каменов награди спортист №1 в СУ „Св. Климент Охридски“

Кметът Калин Каменов награди спортист №1 в СУ „Св. Климент Охридски“

Кметът на Община Враца Калин Каменов награди победителя в класацията за 10-те най-добри спортисти на Спортно училище „Св. Климент Охридски“. Тази година призът получи лекоатлетът Пламен Петков, с треньор Ивайло Младенов. На второ място в училищната класация бе състезателят по борба Иван Дамянов, с треньор Димитър Найденов, следван от съотборника си Георги Тодоров.

„Убеден съм, че с вашите постижения, всички вие можете да допринесете за развитието на спорта и да бъдете гордостта на нашата страна. Успехите идват трудно и при онези, които са упорити. Не забравяйте, че трудният път е правилният път“, заяви в приветствието си кметът на Община Враца.  

Калин Каменов пожела на спортистите да се вслушват в съветите на своите треньори. „Уважавайте своите треньори, учители и родители. Благодарение на техните усилия, съм сигурен, че ще станете добри личности, спортисти и по-добри хора. Бъдете здрави и направете, така че когато обличате екипа на своя отбор всички да се гордеят с Вас“, допълни кметът на Община Враца.

 

Церемонията по награждаването на 10-те най-добри спортисти на СУ „Св. Климент Охридски“ се проведе в сградата на учебното заведение. В почетната класация, на четвърто място се нареди състезателят по стрелба Кирил Георгиев, следван от Михаела Миткова /лека атлетика/, Анита Нинкова /стрелба/, Мариян Маринов /борба/, Мартин Николов /стрелба/, Георги Валентинов /борба/ и Ивайло Петров /борба/.

Призовете бяха връчени от директора на образователната институция Даниела Велкова, с пожелание за нови успехи.

#
# # # #