Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
05.12.2016
Кметът на Община Враца присъства на откриването на нова спортна зала в града

Кметът на Община Враца присъства на откриването на нова спортна зала в града

Кметът на Община Враца Калин Каменов присъства на официално откриване на обновената зала за кикбокс и муай-тай на Спортен клуб „Арис 2008“ в града.

В приветствието си Каменов поздрави за инициативата председателя на клуба Ангел Иванов и пожела на неговите възпитаници много успехи на ринга. По случай ремонта на спортното съоръжение, кметът подари икона на Св. Николай Чудотворец. „Поздравявам председателя на клуба Ангел Иванов за активната му работа. Малко са клубовете в нашия град, които със собствени средства могат да предоставят такива условия. Ще го поправя, че това не е една от най-добрите бази за спортуване в нашия град, а е една от най-добрите бази в цялата страна“, заяви кметът Калин Каменов.

„С общи усилия смятам, че може да направим така, че да популяризираме спорта в нашия град, защото когато условията са толкова хубави, колкото в тази зала, те са предпоставка да има хора, които спортуват“, добави още кметът на Община Враца.

 

На откриването на ремонтираната спорта зала присъстваха още Теодора Игнатова – почетен консул на България в демократична република Конго, Росица Стаменова - главен експерт на Министерството на младежта и спорта за Северозападна България, общински съветници, бивши и настоящи треньори и състезатели от клуба.

Ремонтът и оборудването на новата зала са на стойност близо 60 хил. лв.

#
# # # #