Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
31.08.2017
Два пъти повече са подадените заявления от търговци за участие във Врачанския есенен панаир

 

             Двойно повече са получените заявления до момента от търговци за участие в 129-то издание на Традиционния врачански есенен панаир. Интересът към изложението, което от миналата година промени напълно своя облик е голям.

            Към момента са подадени над 130 заявки от търговци от региона и страната. Сред тях са производители на кисело мляко, сирене, кашкавал, хлебни изделия, домашно сладко, вино, пчелни продукти и други био стоки, български облекла и трикотаж. На панаира ще се представят и уникалните произведения на над  75 занаятчии от 15 града в България – Варна, Пловдив, Казанлък, Панагюрище, Стара Загора, Троян, Чипровци, Габрово, Горна Оряховица и др. Керамични продукти, сувенири, икони, дървени и ръчно тъкани изделия, народни носии са само част от продуктите, които ще бъдат изложени на панаира. И тази година на изложението в шатри с уеднаквена визия ще се предлагат храни и напитки. За най-малките гости са предвидени много изненади.

С реализирането на 129-то издание на Врачанския панаир Община Враца запазва поставената от миналата година традиция  и цел да възроди първоначалния облик на събитието – като място за участие на местни производители, на което се предлагат традиционни български стоки. Изложението вече има изцяло нов облик, залага се на българските стоки, на занаятите и на родното производство.

Търговците, които желаят да вземат участие в панаира, който се организира от Община Враца, могат да подадат своите заявления в Центъра за административно обслужване на гражданите или на имейл адрес - obshtinavr@b-trust.org.

#
# # # #