Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
23.01.2019
Наградиха деца от Враца, участвали в национален конкурс на МВР

Заместник-кметът Петя Долапчиева и началникът на Районно управление на МВР – Милен Иванов връчиха награди на доброволците от „Детско полицейско управление“ при Иновативно основно училище „Васил Левски“, участвали в националния конкурс за рисунка на Министерството на вътрешните работи „Полицаят е мой приятел и учител“. В благотворителната надпревара от врачанското училище са участвали пет рисунки на деца, като три от тях са спечелили призове на национално ниво. Техните творби са сред най-добрите, представени от общо над 70 участници от цялата страна.

Наградите на малките доброволци са осигурени от Община Враца. На церемонията, провела се в актовата зала на учебното заведение, присъстваха още директорът на ИОУ „Васил Левски“ – Румен Петков, служители от ОД на МВР и родители.

В Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“ са участвали 84 рисунки на членове на Детските полицейски управле ния от цялата страна. Рисунките на участниците са откупени на благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“,      а събраните средства  са дарени в полза на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

 

#
# # # #