Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
04.11.2009
Община Враца получи официална покана от организаторите на Международната туристическа борса в България „Ваканция Спа Експо”,

която ще се проведе от 25 до 27 февруари 2010 г. в Националния дворец на културата - София. Най-значимият туристически форум е предназначен за професионалисти и масова публика, място за среща на туристическия бранш от България и чужбина. Очаква се в 27-то издание на традиционната туристическа проява да вземат участие над 20 общини, туроператорски фирми, държавни и браншови организации, регионални и местни съвети по туризъм, транспортни организации, специализирани учебни заведения, както и международни партньори от Гърция, Испания, Италия, Македония, Кипър, Великобритания, Хърватска, Полша, Румъния, САЩ, Чили и много други.

В програмата на борсата са включени редица дискусии по актуални теми, презентации на туристически продукти и програми, демонстрации на местни занаяти, ритуали и карнавални костюми, пресконференции, фолклорни програми и дегустации.

Община Враца за поредна година ще презентира възможностите за посрещане на туристи в региона. Очаква се представителите на туристическия бранш да проявят интерес и да се включат активно със собствени рекламни материали.

Б. Банкова

#
# # # #