Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
15.09.2010
Откриване на 122 Врачански есенен панаир

Откриване на 122 Врачански есенен панаир

Вчера, 14. 09. 2010 г., кметът на Община Враца д-р Костадин Шахов откри 122 – то издание на традиционния врачански есенен панаир, в присъствието на д-р Янко Здравков, народен представител от ПП ГЕРБ, г-н Валентин Литов – заместник – областен управител, г-жа Малина Николова – Председател на ОбС – Враца, ръководството на Община Враца и общински съветници.

В средата на септември, по традиция на Кръстовден, панаирът отново събира всички граждани и гости на Враца, за да ги дари със своето весело, шумно и пъстро панаирно настроение. За веселото настроение допринасят и атракционите, които ще предложат вълнуващи изживявания на малки и големи.

 

    

     

В програмата по откриването взеха участие танцовият състав „Радост” при Център за работа с деца – Враца, танцов състав „Хемус”, фолклорната група при Народно читалище „Пробуда – 1931”, кв. Бистрец и духовият оркестър при НЧ „Развитие” с ръководител Бойчо Димов.

Д-р Костадин Шахов пожела на всички присъстващи добро настроение и хубави преживявания в панаирните дни. „Амбицията на ръководството на Община Враца е панаирът да расте, да става все по-богат и интересен, да се утвърди като притегателен център не само за забавление, но и за търговия и бизнес контакти”, каза в приветствието си кметът.

Над 83 фирми участват в тазгодишното панаирно изложение. Богата културната програма всяка вечер ще радва врачани с добри изпълнители.

#
# # # #