начало » Новини
26.01.2011
Анонс за участието на община Враца в туристическата борса „Ваканция Спа ЕКСПО 2011”

Международната туристическа борса „Вакация и Спа Експо 2011” ще се проведе за 28 пореден път от 17 до 19 февруари в НДК - София. За тези 27 години международния форум се утвърди като едно от най-престижните прояви на българската туристическа индустрия и като място за срещи на професионалистите от бранша. Община Враца ще участва за пореден път със собствен щанд. Очаква се в 28-то издание на традиционната туристическа проява да вземат участие освен традиционните изложители от Гърция, Турция, Русия, Кипър, Холандия, Германия, Италия, Тунис, Израел за първи път и Националната туристическа организация на Сърбия, както и туристически фирми от далечна Индия.
Организаторите са подготвили дискусии и кръгли маси по актуални теми, презентации на туристически продукти и програми, демонстрации на местни занаяти,  ритуали и карнавални костюми, пресконференции, фолклорни програми и други изненади за гостите и участниците във форума.
Община Враца предоставя възможност на представителите на туристическия бизнес да се включат със собствени рекламни материали и оферти до 10 февруари, които ще бъдат представени по време на борсата.