начало » Новини
25.02.2011
Екопак и Община Враца посрещат пролетта с шоу спектакъл на Ути Бъчваров

В началото на най-хубавия сезон – пролетта, с подкрепата на Екопак, Ути Бъчваров ще сготви „Бързо, лесно, вкусно” за жителите на града и ще ги забавлява с интересни и полезни факти за разделното събиране, рециклирането, пестенето на ресусрси и опазването на околната среда.

В понеделник (28 февруари) от 16.00 часа, в сградата на Младежкия дом- гр. Враца, Екопак кани всички врачани, които обичат забавленията и имат отношение към чистотата в своя град, на шоу спектакъл с участието на Ути Бъчваров. На кулинарното шоу, в което един от най-атрактивните телевизионни водещи ще готви вкусни ястия, а публиката ще похапва, освен рецептите Ути ще сподели и как събира разделно отпадъците, останали след готвенето. Всеки ще може да научи полезни факти за разделното събиране и рециклиране на отпадъците от опаковки, както и да се пребори за една от многото награди.

Община Враца е една от първите, които стартираха проекти за разделно събиране на отпадъци от опаковки – от 2006г., като за изграждането на система за разделно събиране се довери на „Екопак България” АД.