Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
07.04.2011
Днес Кмета на Община Враца, д-р Костадин Шахов поздрави лекарите, медицинските сестри и работещите в сферата на здравеопазването по повод Световния ден на здравето 7 април

Уважаеми колеги,   
Всички знаем, че здравето е право, здравето е богатство, здравето е ценност и красота! Затова винаги, когато се обръщам към всички вас, които се грижите за него е трудно да избера най-добрите и подходящи за празника ви думи, които заслужавате.
Знам, че всеки човек изпитва съмнение дали е успял да благодари по най-истинския начин на всички, които са се погрижили поне веднъж за здравето му. Самият аз, който съм бил и от едната и от другата страна дълго мислих как най-топло да ви поздравя по повод 7 април – Световния ден на здравето. И стигнах до извода, че  трябва за пореден път да ви благодаря – от мое лично име и от името на хората в община Враца.
Приемете тази искрена благодарност към всички вас, за вашата всеотдайност в името на пациентите и тяхното добро здраве. Заради целия ви труд, който заслужава дълбоко признание и уважение на цялото общество!
Желая на всички вас и семействата ви здраве, дълголетие, благоденствие и щастие, защото го заслужавате. Всички ние носим най-голямата отговорност за другите и даваме най-голямата надежда. Нека всеки от нас да съхрани тази надежда в сърцето си и да продължи да помага с благородството, присъщо на професията ни!

Честит професионален празник!

Кмет на Община Враца:
/д-р Костадин Шахов/

гр. Враца
7 април 2011 г.