Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
30.05.2011
Кмета на Община Враца д-р Костадин Шахов

Кмета на Община Враца д-р Костадин Шахов

откри Републиканският преглед по гимнастика на спортните клубове и групи за здраве и дълголетие ,които се провежда за първи път в нашия град.

На откриването присъстваха г-н Иван Ценов- Заместник-министър на физическото възпитание и спорта; проф. Еню Бояджиев-Член на Управителния съвет на Българската асоциация спорт за всички, г-жа Малина Николова-Председател на Общински съвет-Враца,Зам.-кмета на Община Враца-д-р Михаил Шарков ,наши съграждани и гости.

В днешният преглед участие ще вземат спортни клубове и групи за здраве и дълголетие от Шумен,Варна,Велинград,Плевен,Каспичан, Горна Оряховица ,Балчик, Враца и др..

Приветствие поднесе г-н Иван Ценов като обеща ,че Министерството на физическото възпитание и спорта ще  подпомага дейността им и пожела да запазят своя спортен дух и нови успехи!

 

 

В своето обръщение Кмета на общината изрази своето задоволство от това че Враца е домакин на такова мероприятие,благодари на организаторите и на Националния център за опазване на общественото здраве и поздрави участниците с мотото на Републиканският преглед- Да прибавим не само години към живота , но най-вече живот към годините!

Проф. Еню Бояджиев връчи награда на Община Враца за добрата организация на Републиканският преглед по гимнастика на спортните клубове от страната.

 Републиканският преглед по гимнастика на спортните клубове и групи за здраве и дълголетие е посветена на 21 май – Международен ден за борба с наднорменото тегло и 31 май – Ден без цигарен дим. 

 

 

#
# # # #