начало » Новини
28.09.2011
Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Враца Ани Василева

Временно изпълняващият длъжността кмет на Община Враца Ани Василева

откри разширението на пенсионерски клуб „Еделвайс” в града.       

Тържеството беше открито с музикална програма. Председателят на пенсионерския клуб Васил Трифонов приветства гостите и връчи благодарствени писма на ръководството на Община Враца в знак уважение за грижите, които се полагат за пенсионерите във Враца. В своят поздравителен адрес г-жа Ани Василева пожела:

„ Тук, в тази прекрасна атмосфера, ще продължите да споделяте интересите си и да обсъждате проблемите си. Пожелавам ви да запазите искрените си приятелски отношения, които да превърнат клуба в едно приятно място, което да посещавате по всяко време.”

Тя се присъедини към „всички пожелания за здраве и дълголетие по повод наближаващия Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.”

 

 

            На тържеството присъстваха също  директорът на дирекция „Култура, социални и хуманитарни дейности” в Община Враца Маринела Петрова, директорът на дирекция „Строителство, инженерна инфраструктура и опазване на околната среда” инж. Иво Иванов, гости от Община Враца и членове на клуба. Поздрав към членовете на клуба и гостите поднесоха децата от Дома за деца лишени от родителски грижи „Асен Златаров” – Враца.

            . 

Община Враца

Връзки с обществеността