начало » Новини
18.11.2011
Вчера Заместник-кметът на община Враца Красимир Богданов беше официален гост на „Иновационен лагер” в СОУ „Козма Тричков”.

Вчера  Заместник-кметът на община Враца Красимир Богданов беше официален гост на „Иновационен лагер” в СОУ „Козма Тричков”.

Мероприятието се провежда по формат на Джуниър Ачийвмънт България като част от серия инициативи на организацията в рамките на Световната седмица по предприемачество. По време на лагера  участниците разискват конкретно бизнес предизвикателство и генерират идеи.

В приветствието на Кмета на община Враца, поднесено от Красимир   Богданов беше подчертана  значимостта на мениджърското обучение в училище,

 „…Окуражаването на предприемаческия дух и специализираното обучение в тази насока са от особена важност за темпа на икономическо развитие, повишаване на заетостта и качеството на живот. Затова с тази инициатива вие се включвате в интелектуален маратон, използвайки информационните технологии, които са настоящето и бъдещето на бизнеса. А ние вярваме във вас, младите хора, които са част от него. Днешното събитие е част от общите ни усилия да помагаме на младите да се реализират успешно и да бъдат конкурентоспособни…”

Специално жури съставено от изявени имена в бизнеса класира първите три от общо седемте отбора, участвали в надпреварата.

 

Красимир  Богданов награди класираните и пожела успех на първенците, които ще представят училището на националното състезание.