начало » Новини
21.11.2011
Секретарят на Община Враца Иван Жеков присъства на тържество по повод 20- годишнината от учредяване на Търговско –промишлена палата –Враца

Секретарят на Община Враца Иван Жеков присъства на тържество по повод 20- годишнината от учредяване на Търговско –промишлена палата –Враца

което се състоя на 18 ноември в хотел „Хемус”.

В поздравителния адрес, Кметът на община Враца изразява своето уважение към труда , дръзновение и постоянство за реализацията на една успешна структура, „създадена в края на един век и просперираща в началото на следващия. Свидетели сме на това как динамично светът и държавата ни се променяха за тези две десетилетия и всеки от нас може да си даде сметка колко необходимо и добре организирано трябва да  е едно нещо, за да остане на висота, търсено и почитано от хората през цялото това време.

Ето защо по повод днешния прекрасен празник поздравявам всички, които са свързани с тази реализирана във времето инициатива!

Пожелавам още по-широки простори за амбицията на ръководството и пълна реализация на всеки, който е потърсил подкрепата и съдействието на Търговско-промишлената палата. Нека всички да творят и създават още повече успехи в полза на хората през следващите години.

Бъдете все така амбициозни и компетентни!” се казва още в поздравителният адрес на инж.Николай Иванов.

От името на ръководството на Община Враца беше връчен подарък, картина с изглед на прохода Вратцата.

 

 

Община Враца

Връзки с обществеността