Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
15.12.2011
Днес Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов и заместник-кмета на общината Красимир Богданов

Днес Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов и заместник-кмета на общината Красимир Богданов

присъстваха на тържество по повод откриване на кабинети по проект:„Подобряване качеството на образованието по математика и природни науки” и въвеждане на кабинетна система в ПМГ „Акад.Иван Ценов”.

Проектът е реализиран със средства от Фондация „Америка за България” и средства от училището.

В своето обръщение към присъстващите инж.Иванов поздрави всички с откриването на новия корпус и сподели, че заедно с ръководството на гимназията, преподавателите и учениците се радва, че една достойна тяхна мечта се е сбъднала.

Кметът на общината благодари на Фондация „Америка за България”, за финасовите средства  благодарение на които се е  реализирала тази инициатива и сподели: „...Винаги съм смятал, че Враца заслужава да бъде регионален център на модерното образование и откриването на този корпус ме кара да съм още по-убеден в това.

От сърце поздравявам всички за успешната реализация на проекта за подобряване качеството на образованието по математика и природни науки и въвеждането на кабинетна система в училището...”

От името на Община Враца инж.Иванов подари  1000,00лева, с които да бъде закупен монитор за информационна система в училището.

 

 

Община Враца

Връзки с обществеността