Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
19.12.2011
Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов

Кметът на Община Враца инж.Николай Иванов

присъства на откриването на Коледно–новогодишен базар, който се организира от  Община Враца, съвместно със социалните институции и услуги в общността за деца и лица в неравностойно положение, с цел популяризиране и подпомагане на дейността им.

         Официалното откриване на базара беше днес  от 10,30 ч. във фоайето на Читалище „ Развитие” във Враца.

Желаещите да се включат в благотворителната инициатива могат да посетят базара от 19 –ти до 21 –ви декември, от 10, 30 ч. до 18, 30 ч.

         Ще бъдат изложени коледни и новогодишни картички, сувенири, сурвачки и други изделия, изработени от потребителите на Дом за деца, лишени от родителски грижи „ Асен Златаров” – Враца, Дневен център за деца и възрастни с увреждания „ Зорница” – Враца, Дом за младежи с увреждания – с. Три кладенци, Център за обществена подкрепа – Враца и Звено „ Майка и бебе” – Враца.

 

         В своето приветствие към присъстващите кметът сподели,че

„…Нашата обща цел е да дадем възможност на тези хора да покажат своя талант, своята силна воля, да се чувстват пълноценни, активни и полезни.

Вие ще се убедите, че ръчно изработените от тях сувенири пресъздават техните мисли и чувства. Изработката им изисква голямо усърдие и търпение, а у авторите се изгражда усет към красивото и удовлетворение от постигнатото.

         Коледните и новогодишните празници са още един повод да подадем приятелска ръка и приканвам всички вас, да закупим коледни сувенири от базара. Така ще пренесем коледното настроение у домовете си.

Скъпи приятели,

На добър час!

Желая ви да бъдете живи и здрави, все така уверени в себе си и от все сърце ви пожелавам весело посрещане на предстоящите коледни и новогодишни празници!” – завърши в словото си кметът на Община Враца инж. Николай Иванов.

  

Община Враца

Връзки с обществеността