Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
28.01.2013
Две общински предприятия имат нови директори

         Общинските предприятия „Спорт и туризъм” и „Паркинги и гаражи” от днес имат нови директори. Конкурсите за двете ръководни позиции се проведоха на 22 януари. За директор на „Спорт и туризъм” бе избран Венцислав Николов, а на „Паркинги и гаражи” – Цветан Илиев.

            Венцислав Николов е роден на 5.11.1950 г. Завършил НСА – специалности „учител по физкултура” и „треньор по водна топка”, придобил педагогическа правоспособност във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” – Велико Търново, има степен „магистър” по специалността „икономика и управление на социалните дейности – мениджър на културата” в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Работил като треньор по водна топка в ДФС „Ботев” и като преподавател по физическо възпитание във врачанските училища „Васил Кънчов”, „Давид Тодоров”, „Св. Климент Охридски”, ПМГ „Акад. Иван Ценов” и ПТГ „Н. Й. Вапцаров”.

         Цветан Илиев е роден на 16.03.1958 г. Завършил Висшия лесотехнически институт, степен „магистър” по специалността „инженер по механичната технология на дървесината”. От 1994 г. до 1999 г. работи в ОД на МВР – Враца като охрана на обществения ред и сигурност. От 1999 г. до 2000 г. е зам.-началник на ГКПП - Оряхово към ГД „Гранична полиция”. От 2000 г. до 2011 г. е началник група в РУП към ОД на МВР – Враца.

            Срокът на договорите и на двамата директори е три години.

 

Даниела Хитова,

                                                                                  гл. експерт „Връзки с обществеността”