Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
13.06.2014
Затварят за основен ремонт бул. „Демокрация” във Враца

            От 16 юни до 14 юли ще продължи да бъде затворен за движение бул. „Демокрация” в участъка от площад „Св. Софроний Врачански” до бул. „Екзарх Йосиф” във Враца. Причината е започващият основен ремонт на булеварда. Масовият обществен транспорт ще се осъществява с тролейбуси от блок 26 до площад „Св. Софроний Врачански”, както е и в момента. От площад „Св. Софроний Врачански” отново гражданите ще могат да ползват автобуси до квартал „Метковец”. Маршрутът ще е площад „Св. Софроний Врачански”, бул. „Мито Орозов”,  по бул. „Васил Кънчов” до автогарата, бул. „Екзарх Йосиф”, след което се продължава по всички съществуващи спирки на тролейбусната линия до обръщалото в жк „Медковец”. В обратната посока маршрутът е същият.

            Автобусите по линиите с номера 2 и 3 и маршрутката с номер 50 няма да имат промяна в маршрута си. Автобусите по линиите с номера 5, 6, 7, 8, 10, 13, 20 и 23 вместо по бул. „Демокрация” ще преминават по бул. „Васил Кънчов”.

         За времето от 16 юни до 14 юли ще бъде затворена за движение и ул. „Околчица” в участъка от кръстовището с ул. „Цветана Табакова” до кръстовището с ул. „Братя Миладинови”. Изключение от забраната ще има само за тролейбусния транспорт. Причината за затварянето е изпълнение на строително-монтажни работи по интегрирания проект за воден цикъл на Враца.

 

 

 

 

Даниела Хитова,

гл. експерт „Връзки с обществеността”