начало » Новини
16.11.2014
Започва конкурс за коледна украса във Враца

            От днес до 9 декември във Враца ще се проведе традиционният конкурс за коледна украса. „Наближават едни от най-хубавите дни в годината – Коледните и Новогодишни празници. Ние отново ще положим усилия градът ни да бъде празнично украсен. За разхубавяването на Враца ще разчитаме и на подкрепата на гражданите, фирмите и институциите. Затова от днес обявяваме конкурс за най-красива коледна украса” – каза кметът инж. Николай Иванов. Награди ще бъдат връчени в пет категории:  обществена и административна сграда;  туристически обекти – заведения за хранене и развлечения и места за настаняване; частен дом и двор; витрина на магазин и фирма.

         Всички желаещи да бъдат включени в конкурса ще могат да подадат заявки за участие от 10 ноември до 9 декември в Община Враца. Заявките ще се приемат на телефони:

0887 900 331, 092/ 665-708 - г-жа Ирена Николова и на 0887 900 339 - г-жа Велина Иванова. Всички участници трябва да оставят свой адрес и телефон за обратна връзка.

         Специална комисия ще направи журирането, след като обиколи обектите на 10 и 11 декември. Награждаването на победителите в конкурса  ще се състои на 15 декември.

 

 

Даниела Хитова,

гл. експерт „Връзки с обществеността”