Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
19.10.2015
Враца е домакин на ІІІ-я Национален фестивал на Клубовете по активно учителство

Инж.Красимира Георгиева-Изпълняващ правомощията на Кмет на Община Враца откри ІІІ-я национален фестивал на клубовете по активно учителство „ Защо/то съм учител?!”, тя сподели,че „....българската традиция повелява всяко семейство да изучи своите деца, да се стремят към нови знания и върхове в живота си.

Именно вие учителите имате отговорната мисия да ги водите към тези върхове.

В тази своя мисия вие се нуждаете от силна обществена подкрепа,от доверие и уважение.

Община Враца винаги е била коректен партньор в осигуряване на по-добри условия за обучение на младите хора и издигане на авторитета на учителя.

Желая успех на вашия форум и нека силно звучи вашето послание „Защото съм учител! „! „

Тази събота и неделя  във Враца Клубове по активно учителство от цялата страна ще дискутират въпроси за включването на родителите във образователния процес за повишаване на образователния и житейски успех на всяко дете.

         Темата на тази дискусия е избрана, тъй през последните години се наблюдава тенденция на трудности в съвременното семейство по отношение на ролята му да образова и да даде ценостнни ориентири на децата.

         На този форум ще се търсят възможности за информиране и повишаване уменията на родителите да изпълняват по-ефективно ролята си и да се чувстват подкрепени от учителите.