начало » Новини
27.11.2015
Кметът Каменов насърчи учениците да подкрепят Враца и Рогозенското съкровище

Гласуването в надпреварата "Чудесата на България" е на финалната си права. Рогозенското съкровище води с около 1% пред Панагюрското. В началото на седмицата врачанската гордост изоставаше с над 20%. Активността на врачани обаче е на път да донесе победата във Враца.

По този повод днес кметът Калин Каменов гостува на учениците от ПМГ. Целта на кратката среща бе, той лично да ги мотивира да се включат в гласуването и да потърсят подкрепа за Рогозенското съкровище от своите семейства и приятели.

"Това гласуване е важно за нас по три причини”, обясни Каменов на учениците. На първо място искам да спечелим, за да  си повярваме, че когато врачани сме задружни нещата могат да се случват. Важно е, защото така ще популяризираме Враца и региона, като влезем в новините с нещо положително. И не на последно място - ако спечелим, в града ни ще дойдат още повече туристи, което е добре за всички ни"

Всеки може да подкрепи Враца и Рогозенското съкровище като гласува на сайта www.bgchudesa.com в категорията "Съкровища" (http://www.bgchudesa.com/glasuvane/sakrovishta.html)