Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
16.02.2016
Инициативата „Сбъдни промяната“ идва във Враца

Фондация „Заедно в час“ ще представи своята мисия и дейност във Враца на 19.02. 16 /петък/ от 18:00 ч. Основната мисия на организацията е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им.

Дискусията е озаглавена „сБЪДнИ промяната във Враца!“. Целта е да се срещнат проактивните, социално ангажирани хора от града, които да се запознаят със „Заедно в час“ и да споделят идеите си за промяна на образованието във формат „Световно кафене“ - метод за провеждане на конструктивен диалог. Гледните точки ще са разнообразни – на НПО сектора, бизнес, институции, както и на ученик и учител – съобщават от фондацията.

По време на дискусията гостите ще се запознаят и с Емилиян Кадийски – един от учителите завършили програмата на „Заедно в час“, който в момента развива „Враца софтуер общество“, като с него цели да задържи младите хора тук и да изгради възможности за професионално им развитие. 

Срещата е в петък, 19-ти февруари, от 18:00 ч. в Младежки дом, Враца, бул. „Втори юни“ № 10.

 Събитието се осъществява със съдействието на Община Враца.

Присъствието е безплатно, но с предварителна регистрация на: http://bit.ly/Vratsa.