Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
23.02.2016
Зам.-кметът на Община Враца участва в изнесено заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове

Зам.-кметът на Община Враца участва в изнесено заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове

Зам.-кметът на Община Враца Мария Попова присъства на изнесеното заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. В срещата взеха участие кметове и представители на общини от Област Враца, представители на министерствата на регионалното развитие и благоустройството и на икономиката и на Централното координационно звено.  Заседанието бе открито от председателя на Комисията Светлин Танчев.
Темата на изнесеното заседание бе „Програмите, съфинансирани със средства от ЕС – проблеми, научени уроци, перспективи“.
На форума зам.-кметът на Община Враца Мария Попова представи казус, който администрацията трябва да разреши, свързан с проекта Воден цикъл на града. Експертите на срещата бяха единодушни, че ще се търсят начини за разрешаване на възникналите трудности.
В края на срещата председателят на Комисията Светлин Танчев обобщи, че изнесените заседания ще продължат да се провеждат в регион Северозапад, за да се съдейства максимално на общините при усвояване на европейските средства и кандидатстване по проекти.

 

#
# # # #