начало » Новини
09.03.2016
Зам.-кметът на Община Враца Мария Попова празнува 8-ми март в селата Мраморен и Голямо Пещене

Зам.-кметът на Община Враца Мария Попова празнува 8-ми март в селата Мраморен и Голямо Пещене

Зам.-кметът на Община Враца Мария Попова бе гост на тържеството на пенсионерски клуб „Милин камък“ в село Мраморен, по случай Международния ден на жената-8-ми март.  Тя бе придружавана от директора на дирекция „Устройство на територията, публична инфраструктура и опазване на околната среда“ Нина Калеева. Гостите бяха посрещнати от председателя на клуба Кръстина Тошева и от кмета на селото Страхил Цеков.

„Мили дами, за мен е удоволствие да Ви поднеса своите приветствия по повод 8 март – Международния ден на жената! Пожелавам на всички Вас, които дарявате живот, носите радост и създавате уют,  много щастие и споделена обич! Честит празник!“. С тези думи се обърна към нежната част от присъстващите зам.-кметът Мария Попова.

  

 

Зам.-кметът сподели осмомартенския празник и с жителите на село Голямо Пещене. Мария Попова поздрави дамите на тържеството от свое име и от името на кмета на Община Враца Калин Каменов. Кметът на населеното място Тодор Тодоров приветства гостите от Община Враца и покани самодейците от Народно читалище „Пробуда - 1926“ да поздравят присъстващите с музикална програма. Най-малката самодейка Гергана Руменова рецитира стих за майката и заслужи бурни аплодисменти.

 

И на двете тържества зам.-кметът на Община Враца Мария Попова подари огромни торти.