Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
18.03.2016
Кметът на Община Враца Калин Каменов поздрави за празника учениците и преподавателите в ПМГ „Акад. Иван Ценов“

Кметът на Община Враца Калин Каменов поздрави за празника учениците и преподавателите  в ПМГ „Акад. Иван Ценов“

Кметът на Община Враца Калин Каменов и зам.-кметът Петя Долапчиева бяха гости на празничния спектакъл, с който Природо-математическата гимназия „Акад. Иван Ценов“ в града отбеляза 45 години от създаването си. В препълнената зала на Драматично-кукления театър бивши и настоящи педагози и възпитаници на гимназията се насладиха на концерта, който представиха талантите от елитното училище. 

Кметът Калин Каменов връчи на директора на гимназията Татяна Василева грамота и плакет на Община Враца, с който удостоява ПМГ „Акад. Иван Ценов“ за издигане престижа на образованието в региона и утвърждаване на училището като средище на иновативност и успешни модели.

  

„Мили ученици, всички знаете, че основните елементи на математиката са събиране и изваждане. По-рядко използвайте изваждането и то за да премахнете лошото, агресията и трудните моменти. Пожелавам Ви повече да прилагате събирането - да събирате приятелства, които съм сигурен, че имате в училище, да събирате награди и постижения, свързани с Враца и с Вашето професионално развитие. Не забравяйте, че когато пораснете имате дълг към това училище. Бъдете горди възпитаници на Природо-математическата гимназия. Честит празник и успех!“. С тези думи Калин Каменов приветства присъстващите на празника.

 

Сред официалните гости бяха също евродепутатът Владимир Уручев, областният управител Малина Николова, председателят на Общински съвет-Враца Румен Антов, началникът на Регионалния инспекторат по образование Галина Евденова, директори на институции и на други училища в града.  

#
# # # #