начало » Новини
24.02.2009
Община Враца участва в туристическата борса „Ваканция Спа ЕКСПО 2009".

Община Враца ще участва в най-голямата туристическа борса в България „Ваканция Спа Експо 2009", която ще се проведе от 26 до 28 февруари в Националния дворец на културата - София. Най-значимият туристически форум е предназначен за професионалисти и масова публика, място за среща на туристическия бранш от България и чужбина. Очаква се в 26-то издание на традиционната туристическа проява да вземат участие над 20 общини, туроператорски фирми и международни партньори от Гърция, Испания, Италия, Македония, Кипър, Великобритания, Хърватска, Полша, Румъния и много други.

В специализирания си брой, посветен на туристическата борса, списание „Отдих и туризъм" презентира по много атрактивен начин възможностите за развитие на религиозният туризъм в региона.

В програмата на борсата са включени редица дискусии по актуални теми, презентации на туристически продукти и програми, демонстрации на местни занаяти, ритуали и карнавални костюми, пресконференции, фолклорни програми и дегустации на английски чай и чилийски вина.

Община Враца очаква голям интерес от посетителите, гостите и професионалистите от бранша на щанд № 30 на четвъртия етаж на НДК.

 

Б. Банкова