начало » Новини
28.04.2016
ОДЗ „Радост“ празнува 40 години от създаването си

ОДЗ „Радост“ празнува 40 години от създаването си

С тържествен концерт ОДЗ „Радост“ във Враца отбеляза 40 години от създаването си. Официален гост на празника бе кметът на Община Враца Калин Каменов.

„Животът се мери не с това, което си взел, а с това си, което си дал. Затова се радвам, че тук виждам хора, които са живели, давайки знание и любов на децата, увереност в първите им стъпки в живота и самочувствие, че са успешни и талантливи. Вие сте изключително богати, защото това, на което сте ги научили, ще го помнят за цял живот. Искам да Ви поздравя за огромната обич, която сте дали на децата на Враца и да Ви кажа, че се гордеем с Вашия труд и отдаденост към тях. Честит празник!“. С тези думи кметът на Община Враца Калин Каменов се обърна към присъстващите на тържествения концерт. За огромните постижения за развитието на децата на Враца кметът връчи плакет и почетния знак на града на директора на ОДЗ „Радост“ Дияна Александрова.

 

На тържеството присъстваха още зам.-кметът на Община Враца Петя Долапчиева, бивши преподаватели, родители и възпитаници.