Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
30.05.2016
Калин Каменов откри V турнир по баскетбол за купата на Община Враца

Калин Каменов откри V турнир по баскетбол за купата на Община Враца

Кметът на Община Враца Калин Каменов откри V турнир по баскетбол за купата на Община Враца. Турнирът ще се проведе в събота – 28 май и неделя – 29 май. Домакин на срещите е спортната зала на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ в града.

Старта на турнира за купата на Община Враца  уважиха зам.-председателят на Общински съвет Ивайло Христов и Росица Стаменова -  гл. експерт на Министерството на младежта и спорта за Северозападна България.

Двудневната надпревара е част от проявите по случай Ботеви дни 2016 и в нея ще вземат участие отбори от страната и чужбина.

През първия ден от турнира, в 4 финални мача, сили ще премерят подрастващите на отборите БК „Ботев 2012“ - Враца и гостуващите тимове от Видин, Монтана и Костенец.

  

В неделя ще се проведе надпреварата при мъжките отбори.  От 11.15 часа ще се срещнат врачанският БК „Ботев 2012“ и тимът „София Хоукс“. В 13.00 часа един срещу друг ще се изправят отборите на  „София Хоукс“ и „Босилеград“ /Сърбия/. Последният мач ще се играе в 15.00 часа, отборът на БК „Ботев 2012“ - Враца ще излезе срещу тима на „Босилеград“ /Сърбия/.

Турнирът ще бъде официално закрит в 17.00 часа с награждаване и връчване на купата на Община Враца.

#
# # # #