начало » Новини
27.02.2009
Кметът на община Враца инж. Тотю Младенов официално благодари на институциите, гражданите и фирмите, които през последната седмица се включиха в почистването от натрупания сняг и почистиха прилежащите си пространства

   Кметът на община Враца инж. Тотю Младенов официално благодари на институциите, гражданите и фирмите, които през последната седмица се включиха в почистването от натрупания сняг и почистиха прилежащите си пространства като по този начин са осигурили нормалното преминаване по тротоари, подходи на сгради и междублокови пространства. Това е не само тяхно задължение, но и въпрос на обществен ангажимент.

   Към благодарността си инж. Тотю Младенов добави и апел към всички граждани да бъдат внимателни през следващите дни за ледени висулки, образувани по покривите на някои сгради. В дните, когато температурите се покачат до стойности около или над нулата, ледените късове могат да станат особено опасни за намиращите се под тях хора или предмети. „Гражданска защита” се отзовава само в случаите, когато ледените блокове са изключително големи и опасни иначе отговорността за премахването им остава на собственика на сградите.