начало » Новини
10.06.2016
Кметът на Община Враца и изпълнителният директор на „ЛафаржХолсим“ откриха „Дни на здравето и безопасността“

Кметът на Община Враца и изпълнителният директор на „ЛафаржХолсим“ откриха „Дни на здравето и безопасността“

Кметът на Община Враца Калин Каменов и изпълнителният директор на „ЛафаржХолсим“ Тодор Костов дадоха начало на инициативите, по случай „Дни на здравето и безопасността“ в циментовия завод в село Бели извор. „Радостно е, че освен здравословен начин на работа, служителите на „ЛафаржХолсим” се грижат и за това да имат здравословен начин на живот”, обяви пред служителите на предприятието Калин Каменов.

В словото си изпълнителният директор на „ЛафаржХолсим“ Тодор Костов подчерта, че предприятието реализира безопасни условия на труд от 15 години. „Сега решихме да обърнем внимание и на здравословния начин на живот и хранене “, поясни Тодор Костов.

 

По време на спортното събитие кметът на Община Враца Калин Каменов съобщи, че „Ботев” Враца е получил покана за игра в Б група. Жребият, който ще покаже срещу кой отбор ще излезе тимът на врачани, ще бъде изтеглен следващия петък.

В проявите по случай „Дни на здравето и безопасността“ се включи и моделът Биляна Йотовска, която приготви няколко здравословни рецепти. Кампанията на „ЛафаржХолсим“ се реализира едновременно в завода в село Бели извор и във всички фирми, част от циментовия гигант в цял свят.