Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
12.08.2016
Зам.-кметът Мария Попова откри фестивала „Бели нощи в Бели извор“

Зам.-кметът Мария Попова откри фестивала „Бели нощи в Бели извор“

„Много се радвам, че тази вечер съм сред Вас. Виждам прекрасна атмосфера и искам да благодаря на кмета на село Бели извор Кирил Илиев, който ме покани да бъда част от Вашия празник. Пожелавам успех на фестивала, нека да продължи и занапред и да го честваме заедно. Обявявам фестивала „Бели нощи в Бели извор“ за открит“. С тези думи зам.-кметът на Община Враца Мария Попова даде старт на тридневните празници в село Бели Извор. На откриването присъстваха още секретарят на Община Враца Нина Дакева, кметове на кметства, жители и гости на населеното място.

Кметът на село Бели извор Кирил Илиев също поздрави присъстващите на фестивала и пожела много настроение с изпълненията на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци от Плевен, с които бяха открити тридневните празници в населеното място.

  

Във втората вечер на сцената, която се намира пред ремонтираната сграда на читалището в центъра на селото, ще се качи поп - фолк певицата Брияна.

Третата вечер съвпада и с честването на 90 години от основаването на Народно читалище „Бъдеще 1926“ в селото. Местните самодейци са подготвили богата програма от песни и танци, а гост - изпълнители на празника ще бъдат Юри Крумов и фолклорната група от село Зверино „Змей Горянин“.

 

#
# # # #