Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
27.09.2016
ПЕЧЕЛИВШИТЕ УЧАСТНИЦИ В ПЪРВАТА ТОМБОЛА В ГРАД ВРАЦА

На 22 септември, Денят на независимостта, Община Враца организира и проведе първата томбола по проект ФИЕСТА. Петя Долапчиева - Заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ откри тегленето на томболата, а ръководителят на проекта представи целите и постигнатите резултати до момента. Представени бяха и правилата за участие. С помощта на 3 деца на възраст 3-5 години бяха изтеглени 13 печеливши участници. Голяма част от тях присъстваха на тегленето и още веднага получиха своите награди.

Голямата награда хладилник с фризер спечели семейство с две деца, 13,3 инчов таблет зарадва 8 годишно момиченце, а 5 семейства получиха талони за отстъпка в магазин Зора. 

 

 

Списъкът на спечелилите участници е публикуван на официалната страница на Община Враца в раздел „Проекти“ и на фейсбук страницата на проекта „Проект Фиеста - Враца / Fiesta Project – Vratsa“. 

В периода май-юни 2017 г. ще се проведе и втората томбола по проекта. В нея могат да участват всички, които не спечелиха на 22 септември, както и да се включат още семейства с деца, на които ще се изготви безплатен енергиен анализ.

#
# # # #