начало » Новини
12.10.2016
Кметът на Община Враца Калин Каменов откри две нови детски площадки

Кметът на Община Враца Калин Каменов откри две нови детски площадки

Кметът на Община Враца Калин Каменов преряза лентата на две нови площадки за игра в Детска градина „Славейче“ в града Тържеството по случай откриването се състоя във вторник /11.10.2016г./ в двора на детското заведение. Новите съоръжения са закупени със средства, дарени от родители.

В словото си Калин Каменов приветства инициативата и поздрави екипа на детското заведение. „Когато виждам толкова млади хора, които допринасят за развитието на своя град, вярвам, че това е надеждата, която дава стимул на мен и моите колеги да помагаме на семействата във Враца. Поздравления! Това, което сте направили е прекрасно“, заяви кметът на Община Враца.

Директорът на Детска градина „Славейче“ Мариела Григорова пожела щастливи игри и благодари на родителите за доброто взаимодействие и подкрепата, която получава институцията. Официален гост на тържеството бе и зам.-кметът на Община Враца Петя Долапчиева.

Денят на официалното откриване на новите детски площадки съвпадна с 23-ия рожден ден на международната програма „Стъпка по стъпка“. Детска градина „Славейче“ е един от 8-те национални образователни центрове в страната, работещи по програмата.