начало » Новини
19.10.2016
Томбола с награди очаква участниците в Световния ден на ходенето във Враца

Всички участници, които ще се включат в спортната проява на Община Враца, по повод Световния ден на ходенето/22.10.2016-събота/ ще имат възможността да спечелят награди от томбола. В средата на трасето, което ще изминат участниците, всеки един от тях ще получи талон с номер, който ще пусне в урна на финала. Тегленето на печелившите номера ще бъде на лотариен принцип. Наградите за томболата са осигурени от БАСВ /Българска асоциация спорт за всички/ и Община Враца. Специален приз ще получат и трите училища с най-много участници в събитието.

Маршрутът, по който ще преминат участниците е: сградата на Община Враца, площад „Христо Ботев”, пресичане на бул. „Втори юни” /посока „Хижата”/, новата велоалея, слизане към пътното платно по поречието на река Лева, сграда на „Гражданска защита”, Природозащитен център „Натура”, „Червения площад”, пресичане на бул. „Втори юни”, Регионален исторически музей, Куртпашовата кула, площад „Христо Ботев” и финалът е пред Община Враца.

Целта на мероприятието е популяризиране на здравословния начин на живот, чрез практикуване на най-лесно достъпната и естествена физическа активност - ходенето.