Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
10.11.2016
Калин Каменов присъства на 40-годишнината от основаването на ПК „Веслец“ - Враца

Калин Каменов присъства на 40-годишнината от основаването на ПК „Веслец“ - Враца

Кметът на Община Враца Калин Каменов бе официален гост на юбилейното тържество по повод 40-годишнината от основаването на Пенсионерски клуб „Веслец“ – Враца.

„Бъдете здрави, винаги сърцати и си помагайте. Община Враца полага усилия да отговори на повече ваши изисквания, за да се чувствате комфортно и да направим града ни по-добро място за живеене“, заяви в приветствието си кметът Калин Каменов.

 „Днес се навършва една година, откакто се заклех като кмет. През тази една година Враца изплува от дъното на класацията в Националната програма за енергийна ефективност. От всички 28 областни града, ние бяхме на последно място. Само преди една година във Враца имаше регистрирани 11 Сдружения на собственици, днес те са 130. Само за една година хората се обединиха около тази кауза, която ще подобри облика града“, допълни още Калин Каменов. Той добави също, че ще бъдат ремонтирани три пешеходни подлеза в града. Това са съоръженията при Болницата, бул. „Мито Орозов“ и при ж.п. гарата, където дейностите вече са стартирали.

  

 „Проблемите, които вие поставяте пред Община Враца се решават бързо и ефикасно. Вашата подкрепа ни дава сили да не се отказваме пред трудностите. Ние имаме волята да променяме нашия град, бъдете сигурни, че няма да се изморим и няма да ви изоставим“, каза още кметът на Община Враца.

По случай юбилея Калин Каменов подари стенни осветителни тела, а само преди дни в сградата на пенсионерския клуб, приключи ремонтът, който бе осъществен със съдействието на Община Враца.

#
# # # #