начало » Новини
17.03.2017
Калин Каменов бе гост на патронния празник на ППМГ „Акад. Иван Ценов“

Калин Каменов бе гост на патронния празник на ППМГ „Акад. Иван Ценов“

Кметът Калин Каменов бе гост на тържеството по случай патронния празник на Професионалната природо - математическа гимназия „Акад. Иван Ценов“, което се проведе в градската концертна зала във Враца.

„Искам да Ви честитя патронния празник и да Ви пожелая всеки един от Вас да повярва в себе си и в собствените си умения. Когато го направите и бъдете успешни, тогава всеки един от Вас ще е спомогнал авторитетът на математическата гимназия да е на още по-високо ниво. Най-сериозният рейтинг, по който може да се съди за едно училище, са успехите на неговите ученици. Ако трябва да съдим по Вашите успехи, то математическата гимназия във Враца не е училище с регионален характер, а сред най-добрите в цялата страна. Бъдете здрави и направете така, че всеки един от Вас да бъде гордост за своето училище!“. С тези думи кметът Калин Каменов приветства присъстващите на празника. Директорът на учебното заведение Татяна Василева също поздрави всички уважили тържеството.

 

В препълнената зала бивши и настоящи педагози, възпитаници, както и гостите на гимназията се насладиха на концерта, който представиха талантите от елитното училище.