Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
24.04.2017
Второ издание на турнира „Звездичка“ във Враца

Второ издание на турнира „Звездичка“ във Враца

Проведе се второ издание за наградите на детска школа „Звездичка", което обхваща децата в детските градини на Враца и Мездра, както и учениците от 1-ви до 4-ти клас. Всички учебни заведения, в които треньорите на "Звездичка" провеждат занимания, се включиха в надпреварата. В състезанието взеха участие деца от 16 детски градини и 8 училища. Основната цел на мероприятието е спортът да набира все повече популярност сред децата.

При изключително интересни и оспорвани срещи, във възрастовата група до 7 години, триумфираха малчуганите от детска градина „МИР“ град Мездра. Втори в класирането остана отборът на ДГ „Детска Вселена“ град Враца, следван от ДГ „Радост“ и ДГ „Знаме на мира“, съответно на 3-то и 4-то място.

 

В състезанието между учениците от 1-ви до 4-ти клас спечели отборът на СУ „Иван Вазов“ от град Мездра. Тимът на НУ „Софроний Врачански“ от град Враца се класира на второ място. Трето и четвърто място заеха отборите на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и СУ „Христо Ботев“.

 

Стотици деца и два пъти повече родители проследиха мачовете от турнира. Треньорите в школата на ПОФК „Ботев“ Враца също наблюдаваха внимателно изявите на невръстните таланти.