начало » Новини
29.05.2017
Кметът Калин Каменов откри фотоизложбата на Тони Дуковски – „Децата на Враца“

   В навечерието на Ботеви дни 2017, кметът Калин Каменов откри фотоизложбата „Децата на Враца“, на емблематичния врачанин Тони Дуковски.
   „Това е една усмихната и лъчезарна изложба, която е подарък не само за децата, но и за техните родители. По неповторим начин той е успял да улови прекрасните усмивки на децата на Враца“-каза при откриването Каменов и добави, че Тони Дуковски е прекрасен човек и е щастлив, че го познава и, че  може да се нарече негов приятел. Кметът му пожела да продължава със същия дух и ентусиазъм да бъде сред нас и да ни радва с още много прекрасни снимки, които сътворява всеки ден.
   Наричаният от всички фотограф „Детето на Враца“, заради силния дух, чиста душа и вечна усмивка, благодари на Калин Каменов за оказаното съдействие при реализирането на неговия проект.

   На официалното откриване на експозицията присъстваха – народните представители Красен Кръстев и Красимир Богданов, зам.-кметът по хуманитарни дейности на Община Враца Петя Долапчиева, общественици и граждани.
   Близо 40 са заснетите кадри, включени в изложбата, която е подредена във фоайето на Народно читалище „Развитие“ до 10 юни.