Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
30.05.2017
Общностният център за деца и семейства зарадва децата с празник за 1 юни

Общностният център за деца и семейства зарадва децата с празник за 1 юни

Чудесен празник „Дъгата на детските усмивки“ се състоя в  Общностния център за деца и семейства по проект „СТИМУЛ за ранно детско развитие”. Радостната глъч изпълни двора много преди децата и екипът да посрещнат първите си гости. Начало на веселието постави Петя Долапчева - зам.-кмет на Община Враца, която поздрави всички деца и гости и откри празничната програма.
Празникът бе подготвен от екипа за организация и управление на Проекта и специалистите, предоставящи интегрираните услуги. В него се включиха възпитаници от Детски ясли „Българчета“ и „Приказка“, Детска градина „Радост“, филиал „Люляк“ и филиалите на ДГ „Българче“ в кв. Кулата и с. Нефела. Атракция за всички присъстващи беше и изпълнението на Представителния мажоретен състав на ДГ „Брезичка“.
В художествената част малчуганите пяха, рецитираха, танцуваха и заслужено получиха бурни аплодисменти. След като показаха талантите си в музиката и танците, децата рисуваха на асфалт под надслов „Щастливо детство”. Детските картини грейнаха във всички цветове на дъгата. И това не беше всичко -  в състезания, надпревари, игри времето сякаш отлетя. Всички участници получиха подаръци и награди, осигурени от Проекта.  Снимките запечатаха за спомен един чудесен ден пълен със смях, приятелство и дъга от детски усмивки, а в небето полетяха балони с посланията на детските сърца.

 

#
# # # #