Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
31.05.2017
Пъстра феерия съпроводи втория преглед на мажоретните състави във Враца

Пъстра феерия съпроводи втория преглед на мажоретните състави във Враца

Феерия от музика, танци и много настроение изпълни централния булевард „Никола Войводов“ във Враца по време на втория преглед на мажоретните състави от детски и учебни заведения в града. Цветната проява е част от Ботеви дни 2017 и в нея се включват 15 мажоретни групи от 12 детски градини, Центъра за подкрепа за личностно развитие „Център за работа с деца“, Младежки дом и Основно училище „Васил Левски“ – Враца.

Началото на пъстрото дефиле бе дадено от площад „Македония“, водено от духовия оркестър към Народно читалище „Развитие 1896“ и мажоретните състави от ученици. Към цветната колона, в градинката пред Пощенска палата, се присъединиха и групите на детските градини от Враца.

В празничното шествие се включи и кметът на Община Враца Калин Каменов, което продължи до площад „Христо Ботев“. Там всички участници от дефилето поднесоха цветя пред паметника на поета-революционер Христо Ботев.

Програмата продължи с програма на 5 мажоретни състави  и китка от възрожденски танци със саби, изпълнени от възпитаниците на Детска градина „Брезичка“.

 

#
# # # #