начало » Новини
05.06.2017
Абсолвентите от випуск 2017 от филиала на Великотърновския университет получиха своите дипломи

Абсолвентите от випуск 2017 от филиала на Великотърновския университет получиха своите дипломи

Кметът Калин Каменов бе официален гост на тържествената церемония, на която филиалът на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” във Враца връчи дипломите на своите абсолвенти от випуск 2017 година на Педагогическия факултет. Изпращането на четвъртия випуск се проведе в Градската концертна зала в града.

„Обичайте децата като свои, тогава те ще ви вярват. Бъдете пример за подражание. Четете, бъдете активни и никога не спирайте да се развивате, защото това ще ви помогне да бъдете още по - добри в работата си. България има нужда от млади специалисти, които не стоят на едно ниво, а продължават да се усъвършенстват. Честито дипломиране“ – каза в своето приветствие към абсолвентите кметът Калин Каменов и съобщи хубавата новина, че през предстоящата академична година филиалът на Великотърновския университет ще бъде в нова ремонтирана и обновена база.

83 бъдещи учители от 6 специалности получиха своя документ за завършено висше образование.

На тържествената церемония присъства и ректорът на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ проф. д-р Христо Бонджолов, който поздрави абсолвентите и даде висока оценка на филиала във Враца. Гости на събитието бяха още декани от висшето учебно заведение, представители на Регионалното управление на образование, директори на учебни заведения и др.