начало » Новини
12.06.2017
С много усмивки, приказни герои и забавления започна детски празник „Усмивка“

С много усмивки, приказни герои и забавления започна детски празник „Усмивка“

Много усмивки, творчески работилници, приказни герои и забавления съпътстваха детския празник „Усмивка“, който се проведе на площад „Христо Ботев“ във Враца. Събитието, което се организира от Общинското ръководство, продължи до ранния следобед.

Празникът на малчуганите беше открит от кмета Калин Каменов, който приветства децата с думите: „Искам да благодаря на всички момичета и момчета, които днес помагат, за да се реализира първото издание на „Усмивка“. Надявам се всички присъстващи да сте доволни от изненадите, които сме ви подготвили. Ще има творчески ателиета, изпълнени с много артистичност, песни и танци. Забавлявайте се и нека заедно превърнем детски празник „Усмивка“ в традиция! Весел празник на всички!“.

Денят продължи с различни инициативи, като оцветяване на гипсови фигури, изработване на оригами, фокуси и макиаж. Малките танцьори играха зумба на открито, а привържениците на спорта се включиха в мини баскет и надпреварата точен шут. Всички участници участваха в томбола и си тръгнаха от празника с много награди.