начало » Новини
28.07.2017
Три музикални сцени на връх Околчица за Vola Open Air 2017

Три музикални сцени на връх Околчица за Vola Open Air 2017

   Международна селекция от музиканти, невероятни гледки и богата програма ще предложи един от най-високите фестивали в България – Vola Open Air 2017. Шестото издание на формата ще се проведе на 28 и 29 юли, в природен парк „Врачански балкан“, под историческия връх Околчица.
  Събитието се организира с подкрепата на Община Враца, а посетителите му ще могат да се насладят на общо 34 музикални изпълнения на международни и местни представители на бас музиката.
  За първи път на третата сцена на фестивала ще бъде мобилната суперкола „АЛЕКО“ на Red Bull, където ще се изявят четиримата победители от DJ конкурса /Goldrum, DankDreadnut, SODEV, CYNTAX и Димитър Йонков/, който Vola Open Air стартира в иновативния хъб Voubs.com.
  Посетителите на Vola Open Air 2017 имат възможност да се включат в дълъг списък с дневни активности по време на фестивала. TENT CITY HUSKY ще покажат как се разпъва палатка, артистична група „О“ са подготвили работилници за сапунени балони, жонглиране и приложни изкуства, 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите и всеки ще може да си направи снимка „Спомен за вкъщи“ с арх. Марта Иванова Събева a.k.a. MIS. Организаторите са подготвили много атракции, сред които Палатков град и Хамачена градина.

  Пълната програма на шестото издание на Vola Open Air 2017, може да откриете на посочения линк: http://volaopenair.com/.