Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
25.08.2017
Дейности по Воден цикъл временно затварят ул. „Петропавловска“

От 26 август, събота, на ул. „Петропавловска“ във Враца ще стартира изпълнението на строителни работи по канализационната мрежа в този район, които са част от дейностите по проект „Интегриран проект за воден цикъл на гр. Враца“ – фаза II. В тази връзка ще бъде въведена временна организация на движението и улицата ще бъде затворена в участъка от ул. „Баба Йота“ до ул. „Антим I“ /Сградата на Кино Метропол/. Пътното движение ще бъде пренасочено и ще се осъществява по ул. „Баба Йота“ и ул. „Грънчарска“. Срокът, който е даден от фирмата изпълнител „Понсстройинженеринг" АД за приключване на дейностите е 05 септември.

За временната организация за безопасност на движението са уведомени: сектор „Пътна полиция“, Центъра за спешна медицинска помощ - Враца, Районна служба пожарна безопасност и защита на населението и Областно пътно управление.

С цел да се запознаят живущите в тази част на града с предстоящата временна организация на движение фирмата изпълнител „Понсстройинженеринг" АД е разлепила уведомления и приканва да не се паркира на улицата. Също така ще бъде поставена и съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.

Движението на моторни - превозни средства ще се нормализира след приключване на ремонтните дейности. Община Враца се извинява за причиненото неудобство.