Сигнали за корупция
С лице към хората
начало » Новини
02.10.2017
Враца се прощава с Ким Чълхо

На  3 октомври врачани ще се поклонят и ще изкажат своята почит пред  директора на Корейския културен център в града Ким Чълхо. Обичаният от всички врачани, почина внезапно  на 29 септември.

„Ким беше човек, с огромна енергия, инициативност и неподправена доброта. Само за няколко години във Враца, чрез своята дейност, той осъществи промяна, напомняща на всеки колко е важно да сме искрени, сплотени и позитивни. Всеки, който е имал досег с Ким е съкрушен от съдбата, която го сполетя. На всяко едно събитие, на което той присъстваше или организираше, винаги казваше: „Аз съм корейски врачанин!“. Корейският врачанин ни помогна да осмислим преходното и в днешния ден - да потърсим утехата в непреходното.

Изказвам най-искрените си съболезнования към съпругата на Ким Чълхо, близките и приятелите на този емоционален и обичащ Човек!

Благодарен съм, че имах възможността да се докосна до личността на Ким и знам, че той винаги ще бъде част от нас… от Враца!“ – каза кметът Калин Каменов.

Поклонението пред Ким Чълхо ще се състои на 3 октомври - вторник, от 10:30 ч. до 14:30 ч. във фоайето на Народно читалище „Развитие“ във Враца.