начало » Новини
14.04.2009
С различни инициативи Здравната каса във Враца отбеляза днес 10 годишния си юбилей.

     Тържеството уважиха областния управител д-р Антонио Георгиев, зам. кмета по здравеопазване в община Враца д-р Слави Георгиев, представители на здравни заведения, съсловни организации и обществени институции. Директорът на Здравната каса Светозар Симеонов благодари на общинското ръководство за ползотворната съвместна работа през изминалата година. 
     Зам. кметът по здравеопазване д-р Слави Георгиев поздрави здравната институция за юбилея. От името на. община Враца той връчи и поздравителен адрес:
     «Приемете сърдечните ми поздрави по случай 10 години от създаването на вашата институция». На вас се падна нелеката участ да изградите и утвърдите една социално отговорна институция, която да съблюдава справедливото разпределение на финансовите ресурси в сферата на здравеопазването. Честит юбилей.
          инж. Тотю Младенов, кмет на община Враца. 
     Равносметката от изминалите 10 години, е че РЗОК-Враца успя да отговори на предизвикателствата на времето и утвърждавайки се като институция, чиято основна цел е да защитава правата на гражданите , зае полагащото й се достойно място в обществения живот на областта.